Logo hetkrantje-online.nl
<p>De bewoners vonden de Balkon Beweegdag fantastisch (foto: pr Vidomes).</p>

De bewoners vonden de Balkon Beweegdag fantastisch (foto: pr Vidomes).

Balkon beweegdag voor ouderen was een hit!

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam- Voorburg De balkon beweegdag werd op 7 juni voor het eerst georganiseerd in Leidschendam-Voorburg.

Bewoners gingen uit hun dak en genoten volop van het beweeg evenement. Bij drie ouderen wooncentra, te weten Stichting Duivenvoorde, Florence de Mantel en Mariënpark was SenW aanwezig om met de ouderen te bewegen. Dit deden zij samen met Ouderengym, Gymnova Gymnastiek, Fysiotherapie Klaverweide, de Flatcoach van Vidomes en het Nationaal Ouderenfonds. Het evenement telde ruim 100 enthousiaste deelnemers op de verschillende locaties.

Een bewoner: “Ik heb een hele fijne middag gehad, fijne mensen om mij heen en ik heb echt genoten.” En een ander: “Jeetje wat leuk dat SenW dit doet! Dit is toch prachtig!”

Combinatiefunctionaris ouderen Joyce van Sport en Welzijn Joyce van Sport & Welzijn was aanwezig in het Marienpark. Onder leiding van Mark & Gina werd het daar een hele leuke en sportieve ochtend.

Joyce kijkt terug op een zeer geslaagde dag en wil het volgend jaar weer gaan doen. “We doen ook wekelijks ouderengym op de locaties en deze dag sluit hier perfect op aan. We pakken graag mogelijkheden aan om met deze doelgroep actief bezig te zijn.”.

f
(foto: pr Vidomes).

Ook flatcoach Tamara van Vidomes is erg tevreden: “De bewoners vonden het fantastisch en Ik kreeg heel veel leuke en positieve reacties. Gegeven het overweldigende enthousiasme van de bewoners willen wij dit gezonde en sportieve uurtje graag tot een vaste wekelijks activiteit maken.”

Bent u tijdens ook enthousiast geworden? Kom dan een keer gratis meedoen bij ouderengym. Meer info op www.senw-lv.nl/ouderengym.

Meer berichten