Logo hetkrantje-online.nl
<p>SEV verraste zaterdag de bewoners van twee verzorgingshuizen met een optreden van Het Gezellige Draaiorgel (foto: pr SEV).. </p>

SEV verraste zaterdag de bewoners van twee verzorgingshuizen met een optreden van Het Gezellige Draaiorgel (foto: pr SEV)..

SEV verrast bewoners Prinsenhof en Mariënpark

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Voetbalvereniging SEV heeft afgelopen zaterdag de bewoners van twee verzorgingshuizen verrast met een optreden van Het Gezellige Draaiorgel. 

Dit sympathieke initiatief vond plaats in het kader van de Nationale Voetbaldag. Het doel van deze dag was om generaties bij elkaar te brengen en leden en niet-leden met elkaar te verbinden. Een aantal jeugdleden van SEV bracht een bezoek aan woonzorgcentrum Prinsenhof en verpleeghuis Mariënpark. De bewoners werden op deze zonovergoten dag getrakteerd op een mand vol koekjes en een optreden van het draaiorgel onder leiding van Peter Dekker. Het orgel draaide op volle toeren en er werd door de bewoners, medewerkers en SEV-spelers volop meegezongen en gedanst!

Voorafgaand aan deze muzikale middag vond een open training plaats onder begeleiding van enkele selectiespelers en trainers Jolanda Timmermans en Leo Bellekom. Leden en niet-leden konden aan diverse voetbalspelletjes mee doen.

Niet-leden zijn welkom bij SEV om de rest van het seizoen gratis mee te trainen. De trainingen zijn op maandag en woensdag van 16.45 tot 17.45 uur (t/m 10 jaar) en van 18.00 tot 19.00 uur (11 t/m 12 jaar). Mail voor meer informatie naar jeugdvoorzitter Remco Frerichs op remco.frerichs@online.nl.

Meer berichten