Logo hetkrantje-online.nl
<p>De keramieken sculpturen van Gracia Malmberg kunnen ook als windlicht gebruikt worden. (foto: pr).</p>

De keramieken sculpturen van Gracia Malmberg kunnen ook als windlicht gebruikt worden. (foto: pr).

Galerie ArtiBrak opent met tentoonstelling vrouwen

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Eindelijk kan galerie ArtiBrak Herenstraat 44 te Voorburg weer ‘normaal’ open. Op de nieuwe tentoonstelling die duurt tot en met 11 juli tonen vier vrouwen hun werk met alle vier een eigen stijl.

De abstracte olieverfschilderijen van Rumiana Yotova met sterke kleurvlakken die een subtiel spel aangaan met de grafische belijning roepen rijke fantasieën op.

In het werk van Joep Fransen spelen mensen een hoofdrol. Ze tekent, schildert, borduurt, maakt sculpturen en objecten. Ook werkt Joep met oude foto’s die ze op verschillende manieren bewerkt. Oude culturen, religies en herinneringen bepalen vaak de sobere en ingetogen beelden die Joeps eigen gevoel van dat moment weerspiegelen.

Hella van Ockenburg werkt met acrylverf op doek. Het thema van haar geëxposeerde schilderijen is BOS, BOOM, TAK, BLAD. Het deel BOOM is een serie van knotwilgen. Die fascineren Hella door hun grillige vormen en karakter.

De keramieken sculpturen van Gracia Malmberg kunnen ook als windlicht gebruikt worden. Gracia is bezig met het ontwikkelen van lampenvoeten waarvan de eerste in galerie ArtiBrak geëxposeerd wordt.

Joep Fransen is op 26 juni en 10 juli in de galerie aanwezig en Hella van Ockenburg op 18 juni en 2 en 9 juli.

Meer berichten