Logo hetkrantje-online.nl
<p>De twee vrienden Peter Vermeeren en Willem Boot komen als de 2V&rsquo;s naar Midvliet om de nieuwe single &lsquo;Dansen op de tafel&rsquo; te laten horen. </p>

De twee vrienden Peter Vermeeren en Willem Boot komen als de 2V’s naar Midvliet om de nieuwe single ‘Dansen op de tafel’ te laten horen.

midvliet fm

Diverse gasten in programmaKakafonie op Midvliet FM

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - In de studio van Midvliet FM aan de Damlaan in Leidschendam zijn zondag 20 juni ‘De 2V’s’, Jan Stavast en Liselotte van Dooren ‘te gast’.

Om 12:30 uur komt het feestduo ‘De 2V’s’ naar de studio van Midvliet om de nieuwe single ‘Dansen op de tafel’ te laten horen. De twee vrienden Peter Vermeeren en Willem Boot gaan straks (zodra het weer mag) de boel op de kop zetten. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit feestmuziek, maar ze zijn er niet vies van om op de juiste momenten Engelstalige hits te laten horen. Z

Jan Stavast
Om even na 13:00 uur is er een telefonisch interview met Jan Stavast over zijn nieuwe single ‘Onder de sterren van San ’t Angelo’. Het nummer is een prachtige productie en past zeker in het rijtje van nummer dat hij al eerder heeft uitgebracht.

Liselotte van Dooren
Verder komt zondag 20 juni de Belgische zangeres Liselotte van Dooren naar de studio van Midvliet om haar nieuwe single te laten horen. Deze derde single van Liselotte van Dooren - ‘Everything’ - is een uptempo feelgood lovesong. Liselotte is een Belgische countryzangeres met originele songs en een uniek stemgeluid. Liselotte wil met haar ‘aparte sound’ het gevoel van de echte Tennessee countrymuziek overbrengen.

Meer berichten