Logo hetkrantje-online.nl
<p>De in Oostzaan wonende Jeff van Vliet heeft een prachtig nummer uitgebracht: &lsquo;Op een dag&rsquo; (foto: pr).</p>

De in Oostzaan wonende Jeff van Vliet heeft een prachtig nummer uitgebracht: ‘Op een dag’ (foto: pr).

midvliet fm

Gasten in radioprogramma Kakafonie

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Tijdens het radioprogramma Kakafonie op Midvliet FM zijn zondag 27 juni Jeff van Vliet en Dave Groenendijk te gast.

Om 12:30 uur is Jeff van Vliet te gast. De in Oostzaan wonende Jeff van Vliet heeft een prachtig nummer uitgebracht: ‘Op een dag’. Jeff: “Een tijdje geleden loop ik in mijn woonplaats Oostzaan tekstschrijver Frank Berghuis toevallig tegen het lijf, deze sprak mij aan en vertelde mij dat hij een mooi lied had liggen met de titel ‘Op een dag’ dat op mijn lijf geschreven zou zijn. Natuurlijk stond ik daar direct voor open en ben de studio van Mario Veltman ingegaan en we hebben er samen een prachtig productie van gemaakt. Een ballad die er zeker mag zijn. Zowel ik, als Mario en Frank denken dat ‘Op een dag’ wel eens heel groot succes kan gaan worden”, aldus een trotse Jeff van Vliet. 

Jeff van Vliet, geboren in Amsterdam, is zeker geen onbekende in het artiestenwereldje en naast zijn vele werk als zanger is hij een drukke zelfstandige in het bestratingswerk. Hij is blij dat het levenslied zich ontwikkeld heeft tot een populaire stijlvorm.

Dave Groenendijk
Om 13:30 uur komt de in Amsterdam geboren volkszanger Dave Groenendijk zijn laatste twee singles laten horen in Kakafonie bij Midvliet FM. Allereerst was daar ‘Wanneer zit ze vol’. De in Barneveld wonende Groenendijk is een allround zanger. Hij werd geboren in Amsterdam, maar groeide op in omgeving het Gooi. Met zijn ruime ervaring met optredens op podia en in cafés zingt hij een breed repertoire aan liedjes van de jaren 70 tot heden. Hij is een zanger die er een feestje van kan maken. Klein van stuk maar groot in stem. ‘Wanneer zit ze vol’ is een lekker in het gehoor liggend nummer over een dame die de meeste mannen onder tafel drinkt.

De nieuwste plaat van Groenendijk is ‘Geen Dag Voorbij’, dat al eerder door hem werd uitgebracht. Het nummer is geschreven, gecomponeerd (en gezongen) door Bram Koning en in 2005 opgenomen door niemand minder dan Wolter Kroes. Een aantal jaren later nam Groenendijk het nummer op in zijn eigentijdse stijl en nu ziet het dus wederom het levenslicht.

Meer berichten