Logo hetkrantje-online.nl
<p>Kunstenaars die afgelopen jaar aan het grote kunstwerk Panorama Platteland hebben meegeschilderd laten komend weekend hun eigen werk zien (foto: pr).</p>

Kunstenaars die afgelopen jaar aan het grote kunstwerk Panorama Platteland hebben meegeschilderd laten komend weekend hun eigen werk zien (foto: pr).

Molenwei bruist komend weekend van de kunst

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Op Buitenplaats Molenwei was het afgelopen zaterdag een spectaculaire dag vol klassiek, jazz, orkestmuziek en opera in de buitenlucht. 

Het boerenerf vormde deze dag het decor voor walking concerten voor familie van Jong Talent Koninklijk Conservatorium uit Den Haag. Na anderhalf jaar zonder concerten konden familieleden weer genieten van hun muzikale kroost. Passanten en bezoekers van de tentoonstelling Panorama Platteland genoten mee. Zo kon de organisatie van het Conservatorium het schooljaar afsluiten in groene sferen.

Zaterdag en zondag 26 en 27 juni tonen meer dan 10 exposanten hun talent op Molenwei in verschillende binnen- en buitenruimten. De exposanten die deelnemen hebben afgelopen jaar aan het grote kunstwerk Panorama Platteland mee geschilderd. Op deze wijze krijgen bezoekers een indruk van wie de makers zijn achter het plattelandsverhaal. 

Het atelierweekend is vrij te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. Panorama Platteland is te bezoeken voor €5,50 per persoon en een hapje en een drankje zijn verkrijgbaar. Meer informatie op www.buitenplaatsmolenwei.nl.

Meer berichten