Logo hetkrantje-online.nl
<p>Je wordt (per limousine) naar het theater gebracht waar je kunt genieten van de voorstelling (foto: pr).</p>

Je wordt (per limousine) naar het theater gebracht waar je kunt genieten van de voorstelling (foto: pr).

Voorverkoop start in Theater Ludens en Het Veur Theater

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Theater Ludens en Het Veur Theater starten per 1 juli de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Beide theaters stellen voor de vroege kaartkopers een super-de-luxe-avond-uit voor 2 personen ter beschiking.

Je wordt de dag van de voorstelling thuis opgehaald met een luxe limousine die je vervolgens naar hotel Central Park in Voorburg brengt (kijk op centralparkvoorburg.com). In je comfortabele hotelkamer kun je je opfrissen voordat je gaat genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Je wordt (per limousine) naar het theater gebracht waar je kunt genieten van de voorstelling die je in de voorverkoop hebt geboekt. Na afloop ga je per limousine terug naar het hotel.

‘s Ochtends ontwaak je in je prachtige hotelkamer om daarna te genieten van een luxe ontbijt, waarna je door de limousine weer thuis wordt gebracht. Het zal je aan niets ontbreken.

Deze twee prijzen (voor elk theater één Super-de-luxe-avond-uit-pakket voor 2 personen) wordt verloot onder de bezoekers die tussen 1 juli en 20 augustus kaartjes voor de voorstellingen van deze theaters hebben gekocht. Samen met de winnaar kiest het theater de datum voor de super-de-luxe avond, uit de door de winnaar geboekte voorstellingen. 

Op 31 augustus worden de prijswinnaars bekend gemaakt op de websites van beide theaters (www.theaterludens.nl/ www.hetveurtheater.nl). Houd je dus van theater, luxe limousines, lekker eten en een geweldige avond uit? 

Koop je kaartje op www.theaterludens.nl/ www.hetveurtheater.nl en maak kans op deze prachtige prijzen. De voorverkoop van beide theaters start op 1 juli om 12.00 uur.

Meer berichten