Logo hetkrantje-online.nl
<p>Ingang K van de Prins Johan Willem Frisolaan bleef bijna een dag afgesloten door een storing (foto: Google Streetview).</p>

Ingang K van de Prins Johan Willem Frisolaan bleef bijna een dag afgesloten door een storing (foto: Google Streetview).

Bewoners dag ‘opgesloten’ aan Johan Willem Frisolaan

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - In een appartementencomplex aan de Prins Johan Willem Frisolaan hebben door een storing van de centrale toegangsdeur bewoners van meer dan 60 appartementen bijna een dag ‘opgesloten’ gezeten. 

Ook was het bijna onmogelijk om bezoek te ontvangen. De enige oplossing was om gebruik te maken van een veel verderop gelegen in- en uitgang. “Maar hoe moet dat dan met de hulpdiensten bij spoedeisende gevallen?”, vraagt een getroffen bewoner zich af.

Het betrof een storing in de elektrische centrale toegangsdeur van het woongebouw van WoonInvest. In dit woongebouw is een VvE verantwoordelijk voor technisch beheer, dagelijks onderhoud en het oplossen van storingen in algemene ruimten.

“Er zijn inderdaad meldingen van huurders binnengekomen”, reageert WoonInvest. “Deze meldingen zijn direct doorgezet naar de VvE-beheerder. Die was al bekend met het probleem en heeft direct een monteur ingeschakeld om de storing te verhelpen.” Desondanks heeft het, volgens een bewoner, in totaal bijna 20 uur geduurd.

Naar aanleiding van dit voorval zal WoonInvest de VvE beheerder vragen om de huurders beter te informeren over hoe te handelen bij dergelijke storingen, om onrust in de toekomst te voorkomen.

Meer berichten