Logo hetkrantje-online.nl
midvliet fm

Nieuw talent kan zich weer aanmelden bij Click Track

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Je kunt op 7 juli tussen 18:00 en 19:00 uur op Midvliet FM weer luisteren naar een muzikale uitzending van Click Track. 

Dit is een muziekprogramma van Marian Pijnaker waarin de ins & outs van de muziekindustrie worden belicht. Door de komst van programma’s als ‘The Voice of Holland’ en ‘Holland’s got Talent’ melden zich steeds meer zangers en zangeressen aan die dromen van een grote toekomst in de muziekindustrie. Naast talent is het heel belangrijk om vanuit een goede basis toe te werken naar een succesvolle carrière.

 ’Click Track’ geeft antwoord op vele muziekgerelateerde vragen. Denk je dat je vanuit jouw organisatie een mooie bijdrage kunt leveren aan het programma? Meld je dan vooral aan door een mail te sturen naar clicktrack@midvliet.nl.

Natuurlijk kan ook nieuw talent kan zich aanmelden voor één van de uitzendingen want bij Click Track krijgen zij een mooi podium (nieuw talent wordt verzocht een recente opname mee te sturen). Click Track is wekelijks te beluisteren op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten