Logo hetkrantje-online.nl
<p>Zodra er een versoepeling was, organiseerde het Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg weer een bijeenkomst (foto: pr).</p>

Zodra er een versoepeling was, organiseerde het Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg weer een bijeenkomst (foto: pr).

Platform Gehandicapten geniet van weer bij elkaar te zijn

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Het heeft (te ) lang geduurd dat je weer samen kon komen. Zodra er een versoepeling was, organiseerden de leden van bestuur en werkgroepen Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg weer een bijeenkomst.

Onder het genot van een lekker soepje en broodjes ontmoetten zij elkaar in de stadstuin Rusthout, een heerlijke plek voor alle inwoners van de gemeente. En de mensen van de werkgroepen hadden veel bij te praten; Hoe gaan we de toegankelijkheid in onze gemeente weer stevig aanpakken? Hoe gaan we de lessen op de basisscholen weer voorbereiden, om zo kinderen te laten ervaren wat het betekent om een handicap te hebben? Hoe gaan we de gemeente stimuleren om mensen met een beperking ook een plek te geven in de samenleving. Wat is inclusie voor hen?

Genoeg onderwerpen om weer aandacht voor te vragen, maar ook de gezelligheid van elkaar ontmoeten en - weliswaar met afstand - toch dichterbij te komen. Voorzitter Willem Bertels was blij met de grote opkomst. Hij merkte ook op dat de leden na de zomervakantie weer volop aan de slag kunnen en wenste allen een fijne vakantie en goede gezondheid toe.

Meer foto’s en info op www.platfromgehandicaptenlv.nl.

Meer berichten