Logo hetkrantje-online.nl
<p>De mentoren Hester van Loon, Cees Banning, Menno Visser, co&ouml;rdinator havo Melanie Kuipers en afdelingsleider havo Pieterse (foto: pr).</p>

De mentoren Hester van Loon, Cees Banning, Menno Visser, coördinator havo Melanie Kuipers en afdelingsleider havo Pieterse (foto: pr).

St. Maartenscollege reikt diploma’s uit in stadion ADO Den Haag

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Het Sint-Maartenscollege organiseert haar diploma-uitreiking in het Cars Jeans Stadion

Na het tweede tijdvak van het Centraal Examen zijn bijna alle examenkandidaten van de mavo-, havo- en vwo-afdeling van het Sint-Maartenscollege geslaagd. Op dinsdag 13 juli worden de diploma’s uitgereikt in het stadion van ADO, een unieke en - in verband met corona - extra ruime locatie, zodat iedereen dit moment mee kan vieren.

De initiatiefnemer en de afdelingsleider van de havo Pieter Pieterse: “Het is fantastisch dat we dit met de leerlingen, hun familie, mentoren en de docenten op deze manier kunnen vieren”. Dit schooljaar was voor veel kandidaten extra spannend: door de coronacrisis waren de laatste 1,5 jaar van hun schoolcarrière niet te vergelijken met die van vorige lichtingen. Van maanden online les naar fysiek les in grote ruimtes: het jaar was niet altijd even gemakkelijk en vroeg veel van de leerlingen. Reden te meer om de geslaagden extra in het zonnetje te zetten, vond de school.

De geslaagden ontvangen per afdeling hun diploma. De uitreikingen zullen bestaan uit een toespraak van de rector, Ajolt Elsakkers, ludieke filmpjes van mentoren, docenten en leerlingen en uiteraard het uitreiken, ontvangen én het tekenen van de felbegeerde diploma’s.

Meer berichten