Logo hetkrantje-online.nl
<p>De hele zomer worden er allerlei activiteiten georganiseerd (archieffoto: Michel Groen).</p>

De hele zomer worden er allerlei activiteiten georganiseerd (archieffoto: Michel Groen).

Volop activiteiten voor kinderen deze zomer

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De zomervakantie staat weer voor de deur. De scholen sluiten dan hun deuren. Voor veel kinderen en tieners breekt er een tijd aan van ontspanning en vrije tijd. 

Maar soms ook van niet weten wat je met je tijd moet doen, en van het missen van klasgenootjes en vrienden. Gelukkig is er genoeg te doen in Leidschendam-Voorburg.

De hele zomer worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is er onder meer een skatejam, suppen, een Kinderkookcafé, NK stoepranden, tekenen & schilderen op muziek, waterspelen, een online Fortnite toernooi, een online kookworkshop, midget golf, badminton, bloempot beschilderen, dansworkshops en een capoeiraworkshop.  Allemaal leuk om te doen en een leuke manier om nieuwe leeftijdsgenootjes te leren kennen. 

Kijk voor alle activiteiten die in juli en augustus worden georganiseerd voor kinderen en jongeren van 4 tot 25 jaar op www.LV2DO.NL.

Sociaal Servicepunt
Sinds het uitbreken van de coronacrisis zijn kinderen en jongeren vaker eenzaam. Kan uw kind wel wat extra hulp gebruiken bij het zoeken naar activiteiten die bij hem of haar passen? Of bij andere manieren om nieuwe mensen te leren kennen?

Neem voor advies contact op met het Sociaal Servicepunt via tel. 070 - 205 7000 of e-mail: info@sociaalservicepunt.nl.

Meer berichten