Logo hetkrantje-online.nl
<p class="Onderschrift" pstyle="Onderschrift">Wellantcollege feliciteert (met DJ Coen) de bijzondere lichting eindexamenkandidaten na een roerig schooljaar voor alle scholen (foto: pr).</p>

Wellantcollege feliciteert (met DJ Coen) de bijzondere lichting eindexamenkandidaten na een roerig schooljaar voor alle scholen (foto: pr).

Wellantcollege feliciteert eindexamenkandidaten en wijzigt naam

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Het waren bijzondere laatste weken binnen het onderwijs. Terug naar de ‘normale’ lessen: geen online les en geen hybride lessen meer. Wel een toetsweek, diploma-uitreikingen en een activiteitenweek.

Tegen de landelijke voorspellingen in presteerden eindexamenkandidaten dit jaar buitengewoon goed, ook bij Westvliet. Bijna alle leerlingen zijn geslaagd op alle niveaus. Een prestatie van formaat. Trotse gezichten dus bij ouders, leerlingen, docenten en de teamleiding, want met een vmbo-diploma hebben leerlingen echt wat in huis en zijn ze klaar voor de volgende stap. 

Naamswijziging

Voor Wellantcollege was deze lichting van dit schooljaar sowieso een extra gedenkwaardige. Dit is namelijk de allerlaatste lichting leerlingen die onder de naam ‘Wellantcollege’ hun diploma heeft behaald. Vanaf 1 augustus gaat Wellantcollege, dus ook Westvliet, samen met Helicon en Citaverde verder onder de naam Yuverta. Yuverta richt zich met 53 vmbo- en mbo-locaties op de toekomst, waarin klimaat, energie, water, voeding, en welzijn van mens en dier centraal staat.Aan het begin van het nieuwe schooljaar zal Westvliet het nieuwe logo op de gevel feestelijk onthullen met de leerlingen.

Meer berichten