Logo hetkrantje-online.nl
<p>Waterspektakel (archieffoto SenW).</p>

Waterspektakel (archieffoto SenW).

Zomervakantie vol leuke jeugdactiviteiten

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De hele zomervakantie worden er verschillende sportieve en culturele activiteiten georganiseerd waaraan kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg kunnen meedoen. 

Zo kunnen ze o.a. kiezen om te gaan Overleven in de duinen of mee te doen aan Toverdans, Skate Jam, Skelterrace, Tekenen en schilderen op muziek, Circus Workshop, Waterspektakel en andere leuke dingen. Zes weken lang worden de bezigheden op verschillende buiten locaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 0 t/m 14 jaar.

Tussen 17 juli en 28 augustus initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten samen met partner organisaties. Er is genoeg te doen, zowel sportief als creatief en cultureel, om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Op diverse locaties als Scouting Hubertus Brandaan, Stadstuin Rusthout, Skatepark Noordsingel, Richard Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), Stompwijk’92, Vogelplas Starrevaart e.a.

Om mee te doen kunnen kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl. Mail voor vragen naar activiteiten@senw-lv.nl. Er zijn veiligheids- en hygiëneregels. Wil je weten welke activiteiten er allemaal in de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn en hoe je je hiervoor kunt inschrijven? Ga dan naar de nieuwe website www.LV2DO.nl

Jonge helden
Woej en Sport en Welzijn Leidschendam Voorburg (SenW) organiseren binnenkort extra activiteiten voor jongeren die opgroeien in een thuissituatie waar zorgen zijnDinsdag 20 juli om 17.00 worden jongeren tot 16 jaar getrakteerd op een pannenkoekenparty bij de Pannenkoe in Leidschendam. Donderdag 22 juli om 19.00 uur kunnen jongeren vanaf 16 jaar een hapje en drankje komen doen op het terras van restaurant Volle Maan in Leidschendam. Aanmelden kan via charline.heemskerk@woej.nl of app naar 06 - 302 126 58, Of via Instagram: jongehelden_woej.

(foto’s: SenW Leidschendam-Voorburg).

Meer berichten