Logo hetkrantje-online.nl
<p>Gonny ontvangt een cheque van 75.000 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld (foto: Roy Beusker Fotografie).</p>

Gonny ontvangt een cheque van 75.000 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld (foto: Roy Beusker Fotografie).

Inwoners Leidschendam winnen 175.000 euro bij Postcode Loterij

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Mooi nieuws voor zes deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2261 XG (straat: Wildenborch). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met hun prijs.

De volgende bedragen zijn gewonnen:  75.000 euro (1 winnaar), 25.000 euro (3 winnaars) en 12.500 euro (2 winnaars). Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Gonny wint 75.000 euro en reageert blij: “Ik ga mijn tuin laten doen!”

Rieks en Henny winnen samen 25.000 euro en reageren vastberaden: “Dat wordt nieuwe vloerbedekking door het hele huis! En natuurlijk wat voor de kinderen.”


Rieks en Henny ontvangen een cheque van 25.000 euro van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld (foto: Roy Beusker Fotografie). 

In juli gaat Gaston tien dagen lang élke dag op pad om PostcodeStraatprijzen uit te reiken. De zes gelukkige winnaars uit Leidschendam zijn tijdens deze Straatprijs 10-daagse verrast met hun prijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Tijdens de Straatprijs 10-daagse wordt er ook tien keer een gloednieuwe auto verloot onder de winnaars. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Meer berichten