Logo hetkrantje-online.nl
<p>De welpen maakten) een wereldreis waarbij op ontdekking werd gegaan in de tijd van de Romeinen, maar waarbij ook de Vikingen een bezoekje kregen (foto: pr SMH). &nbsp;</p>

De welpen maakten) een wereldreis waarbij op ontdekking werd gegaan in de tijd van de Romeinen, maar waarbij ook de Vikingen een bezoekje kregen (foto: pr SMH).  

Scouting SMHG op Zomerkamp

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - De scouts van scoutingvereniging Sint Maarten-Hildegard aan de Veurselaan in Voorburg zijn op Zomerkamp. Zaterdag 17 juli vertrokken ruim 100 welpen, Verkenners, Gidsen en Explorers per bus, trein en fiets naar hun kamplocatie in Nederland. Een week lang hebben de scouts allerlei gave activiteiten gedaan en avonturen beleefd.

Zo maakten de welpen (jongens en meisjes, 7-11 jaar) een wereldreis waarbij op ontdekking werd gegaan in de tijd van de Romeinen, maar waarbij ook de Vikingen een bezoekje kregen. De Verkenners (jongens, 11-15 jaar) gingen de strijd aan met de Weerwolven van Walrick en de Gidsen (meiden, 11-15 jaar) moesten op zoek naar dé verrader in hun midden. De Explorers (jongeren, 15-18 jaar) vertoefden dit jaar in de wondere wereld van Disney.

De weersverwachtingen waren goed en ook de stemming zat er op de dag van vertrek goed in; veel scouts hebben uitgekeken naar het kamp, dat vaak als hoogtepunt van het scoutingseizoen wordt gezien. Zeker na een jaar waarbij veel thuisactiviteiten hebben plaatsgevonden, is het fijn dat de scouts weer de natuur in en naar buiten konden.

Meer weten over de activiteiten van scouting SMHG? Kijk op de vernieuwde website van www.smhg.nl of mail naar info@smhg.nl

Meer berichten