Logo hetkrantje-online.nl

Wat zijn de beste smartphones van 2021?

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Gebruik je je mobiele telefoon inmiddels al twee jaar of zelfs langer? De kans is groot dat het dan toe is aan vervanging, wat helaas over het algemeen veel geld zal kosten. Dit is al helemaal het geval als je het liefst kiest voor een zeer goed exemplaar.

Gelukkig kun je de prijs van de initiële investering wel wat drukken door een abonnement te nemen. Door dit te doen krijg je een nieuwe smartphone die je vervolgens elke maand moet afbetalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor sim only, het is maar net wat je liever hebt. Sim only vergelijken is dan wel verstandig, waarna je zelf ook nog één van de onderstaande mobiele telefoons moet kopen.

Samsung Galaxy S21

Er is veel leuks aan de Galaxy S21, maar het beste aan deze mobiele telefoon is toch wel de prijs. Samsung’s next-gen vlaggenschip-smartphone-line-up begint bij ongeveer 650 euro, wat in vergelijking met zijn concurrenten aan de lage kant is. Samsung heeft een aantal afwegingen gemaakt om die prijs te bereiken. Concreet heeft de telefoon 4 GB RAM minder dan zijn voorganger, de Samsung Galaxy S20, de muuroplader en koptelefoon komen niet in de doos en het heeft geen micro SD kaartsleuf voor uitgebreide opslag. Maar zelfs met die opofferingen krijg je veel waar voor je geld met dit Android toestel, inclusief een opvallend design, de nieuwe Qualcomm Snapdragon 888 chip en 5G connectiviteit. Het is dan ook zeker een aanrader om deze smartphone aan te schaffen.

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de beste telefoon die Apple ooit heeft geproduceerd en kreeg een geweldige score van experts De smartphone is uitgerust met de krachtige en snelle A14 Bionic processor, een professionele instelling voor meerdere camera’s aan de achterkant van de telefoon, 5G en een magnetische “MagSafe” functie waarmee hij verbinding kan maken met andere mobiele accessoires. Voeg daarbij het glorieuze scherm en het strakke ontwerp en de 12 Pro Max tikt comfortabel in elk vakje van een vlaggenschiptelefoon in 2021. Hierdoor zul je zeker geen spijt hebben als je ervoor kiest om deze smartphone van Apple te kopen. Duur is dit exemplaar helaas wel, want de iPhone 12 Pro Max kost minstens rond de 1250 euro. 

OnePlus 9

Met zijn supercharged processor, geweldige batterijduur en solide camera aan de achterzijde, is de OnePlus 9 een uitstekende allround telefoon die gebruik maakt van het systeem van Apple. Bovendien hangt er ook nog eens een prijskaartje aan dat best meevalt. Voor de OnePlus 9 moet je namelijk minimaal 700 euro neerleggen. Dit maakt deze mobiele telefoon dan ook over het algemeen een veel goedkopere optie dan zijn rivalen van Apple en Samsung. Daarnaast ziet dit model er ook nog eens mooi uit. Het heeft een grote en gedurfde display, terwijl het bovendien snel opgeladen kan worden. Als je niet veel wilt uitgeven aan een geweldige nieuwe smartphone dan is de OnePlus 9 dus zonder twijfel een goede optie. 

Meer berichten