Afbeelding

Muziekboeket bij Midvliet gaat doorrr...

Actueel 351 keer gelezen

Leidschendam - Pieter Kuipers presenteerde op  zondag 25 juli bij Omroep Midvliet voor de laatste keer het populaire programma Muziekboeket. Helaas gaat hij Midvliet verlaten. Afscheid van een presentator, maar niet van het programma, want de ouderen kijken nog altijd uit naar dit programma. 

Daarom hebben de programmamakers bij Midvliet alles op alles gezet om met het programma een doorstart te maken en dat is gelukt met een nieuw enthousiast presentatieteam, t.w. Karin van der Spek, Patrick Cilon, Rob Hekman en René Marquard. 

Maar ook met vertrouwde gezichten zoals Wies Koppijn, die de levenspartner was van de in februari 2018 overleden Bob van Huët, en intens gelukkig is dat het programma doorgaat, maar ook technicus Peter Wilbrink, Floriaan van der Heide, Sandra van der Hak, Jasper Weller en Peter van der Aar die vol passie het team op alle mogelijke wijze weten te ondersteunen

Midvliet gaat door in de sfeer van Bob van Huët, die immers de oprichter is van dit verzoekplatenprogramma. De man die meer dan zestig jaar radio maakte bij allerlei radiostations in de regio Haaglanden.

Midvliet FM wil zoveel mogelijk ouderen mee laten genieten aan dit programma. Het is immers een tendens dat steeds meer radioprogramma’s waarbij ouderen een verzoekplaatje aan kunnen vragen aan het verdwijnen zijn. Midvliet zal ook alle verzorgingstehuizen in onze regio oproepen om vooral de bewoners op de zondagochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur af te laten stemmen op Midvliet FM.

Met ingang van zondag 1 augustus kunnen de ouderen tussen 10:00 uur en 12:00 uur blijven genieten van dit programma en natuurlijk een verzoekplaatje aanvragen via muziekboeket@midvliet.nl of op zondag tussen 10:00 en 12:00 uur te bellen naar 070-320.2266.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant