Logo hetkrantje-online.nl
<p>Naast zijn eigen zangcarri&egrave;re is Raymon sinds 2016 in de sinterklaasperiode actief als Zangpiet Pedro.</p>

Naast zijn eigen zangcarrière is Raymon sinds 2016 in de sinterklaasperiode actief als Zangpiet Pedro.

midvliet fm

Gasten in radioprogramma Kakafonie

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - In de studio van Midvliet FM komen zondag 1 augustus twee gasten op bezoek: Raymond de Ronde en Jason van Elewout.

Om 12:30 uur komt Raymon de Ronde op bezoek om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Geld maakt niet gelukkig’ te laten horen. De in 1994 in Waalwijk geboren zanger Raymon de Ronde verhuisde op zijn tiende naar Harlingen. Het zingen zat bij Raymon in het bloed en in 2020 verscheen zijn eerste single: ‘Leven in een leugen’.

Inmiddels heeft hij zijn tweede single opgenomen en deze heeft als titel: ‘Geld maakt niet gelukkig’. Dit vrolijke lied is geschreven door Arie Kuipers en de productie was in handen van Dylan van der Feen. Alles werd opgenomen in the Office Studio te Schraard. De clip is gefilmd op Texel.

Naast zijn eigen zangcarrière is Raymon sinds 2016 in de sinterklaasperiode actief als Zangpiet Pedro. Met deze act treedt hij op door het hele land. Bekend geworden zijn liedjes als ‘Pietenmagie’, ‘De Cadeautjesfabriek’ en ‘Hey Piet Pedro’. Hij zet zelf ook Sinterklaasshows op. Hierin werkt hij veel samen met Harold Verwoert, ook wel bekend als Coole Piet Diego.

Jason van Elewout

Om 13:30 uur is Jason van Elewout te gast. Met ‘Oh, Lief’ levert Jason van Elewout een prachtige single af. Dit door Alie Bakker geschreven liedje werd eerder al op de plaat gezet door Jaman als albumtrack. “Ik vind dit een prachtig liedje, dat perfect past bij deze tijd. Binnenkort heb ik een operatie, en wilde graag nog voor de operatie een single uit brengen” aldus de Jason, die heel enthousiast is over zijn nieuwe single.

Jason werd geboren met een charge syndroom (schisis en een hartafwijking) en dat maakt de stap, die deze in 2002 in Breda geboren en getogen zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziek carrière uiterst opmerkelijk. Al vanaf zijn tiende jaar staat Jason, ondanks zijn handicap, op de diverse podia van ons land. Ook is Jason ambassadeur van Stichting Opkikker. We kunnen stellen dat Jason een echte doorzetter is.

Jason ging op 2 jarige leeftijd samen met zijn ouders naar een concert van Frans Bauer in het Chassé Theater in Breda, toen hij door Frans op het podium werd gevraagd om samen met hem een liedje te zingen. Hij kreeg van Frans zijn geluksmunt, welk hij nog heeft liggen Vanaf dat moment kreeg Jason de smaak te pakken en begon hij mee te zingen met Nederlandstalige zangers.

Meer berichten