De brandweer had het brandje in de meterkast snel geblust maar vervolgens moest de stroom wel enige tijd worden uitgeschakeld (foto: Sebastiaan Barel).
De brandweer had het brandje in de meterkast snel geblust maar vervolgens moest de stroom wel enige tijd worden uitgeschakeld (foto: Sebastiaan Barel). Sebastiaan

Deel Prinsenhof zonder stroom door brandje in meterkast

Actueel 552 keer gelezen

Leidschendam - Het betrof maar een klein brandje, maar met vrij grote gevolgen. Een deel van Prinsenhof moest het enige tijd zonder stroom doen in verband met reparatie van de schade.

Gisteravond is er een klein brandje ontstaan in een flat aan de Prinses Annalaan. Als gevolg van deze brand kwam een gedeelte van de wijk enige tijd zonder stroom te zitten.

Stedin was in de flat bezig met werkzaamheden naar aanleiding van een eerdere stroomstoring. Tijdens het werk ontstond er rond kwart over tien rookontwikkeling in een meterkast, vermoedelijk nadat de bedrading is gaan smeulen.

De brandweer heeft het brandje geblust. Bewoners die op straat stonden, waren uit eigen beweging naar buiten gekomen en konden veilig terug naar hun woningen.

Stedin was genoodzaakt een deel van de wijk van de stroom te halen om nieuwe herstelwerkzaamheden uit te voeren. De stroom werd er rond half twaalf afgehaald en de bewoners hebben daarna enkele uren zonder stroom gezeten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant