Logo hetkrantje-online.nl
<p>Geert is al een tijdje bezig in de muziek en heeft voor de trouwe aanhangers van het Nederlandse (piraten)lied al veel mooie nummers gemaakt (foto: pr).</p>

Geert is al een tijdje bezig in de muziek en heeft voor de trouwe aanhangers van het Nederlandse (piraten)lied al veel mooie nummers gemaakt (foto: pr).

midvliet fm

Gasten in radioprogramma Kakafonie

  •   keer gelezen   Actueel

Monique Heegen en Geert Gerrits komen op zondag 15 augustus naar de studio van Midvliet voor het radioprogramma Kakafonie.

Om 12:30 uur komt Monique Heegen haar nieuwe, Duitstalige, single te laten horen. 

Bij het verschijnen van haar laatste productie ‘Als de morgen weer ontwaakt’ werd al verklapt dat er ook een Duitse versie zou verschijnen. Monique, die inmiddels een zeer uitgebreid Duits coverrepertoire heeft opgebouwd, koesterde al heel lang de wens om hier een eigen single aan toe te voegen. Met ‘Wenn der Morgen wieder lacht’ is deze wens in vervulling gegaan. Gerto Heupink schreef de tekst en verzorgde het opnameproces van deze vrolijke productie.

Tegelijkertijd met het uitbrengen van haar nieuwe single lanceert Monique ook haar splinternieuwe website www.moniqueheegen.eu, gericht op zowel de Nederlandse als Duitse markt. De spontane Emmense zangeres die een steeds breder publiek weet te verblijden met haar veelzijdige repertoire hoopt ook bij haar grensburen nog veel mooie optredens te mogen verzorgen.

‘Wenn der Morgen wieder lacht’ is te downloaden en te streamen via de bekende portalen en de prachtige videoclip is te bewonderen op Youtube.

Geert Gerrits

Om 13:30 uur is Geert Gerrits te gast in Kakafonie. Zien nieuwe plaat heet ‘Cindy’. De in Valthermond geboren Geert is al een tijdje bezig in de muziek en heeft voor de trouwe aanhangers van het Nederlandse (piraten)lied al veel mooie nummers gemaakt.

De vorige single: ‘Luister naar je hart’ is voor Geert een nieuwe sound, deze sound heeft hij meegenomen naar deze gloednieuwe plaat die de titel ‘Cindy’ draagt.

Zoals Geert Gerrits het bezingt, gaat deze track over een prachtige vrouw met de allermooiste ogen, een heel lekker lijf en de naam Cindy. Toch is het lied geen verhaal over romantiek en liefde. Het gaat over een zwoele nacht.

Het is voor Geert een vergeten plaatje uit de oude doos. Anno 2021 wilde hij het nieuw leven in blazen. Dat is gedaan bij JOLEY Audio Studio in Nijland.

Samen met Johnny Leijen is hij gaan zitten voor deze plaat en hebben ze alles stukje bij beetje aangepast naar deze tijd, in een stijl die Geert als gegoten zit.

Johnny Leijen en zijn team kunnen zeggen dat het een prachtige plaat is geworden die 100% de echte Geert Gerrits-uitstraling heeft. Stiekem gaat Geert er vanuit dat iedereen zijn of haar Cindy in de track zal herkennen!

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en DAB+, via Ziggo kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via KPN en XS4All (kanaal 1489 voor de tv en de radio op kanaal 1189), via de website en via de Midvliet app voor je tablet of smartphone.

Meer berichten