Logo hetkrantje-online.nl
Een compleet blok brievenbussen werd er door de explosie uitgeblazen (foto: Ap de Heus).
Een compleet blok brievenbussen werd er door de explosie uitgeblazen (foto: Ap de Heus).
getuigen en camerabeelden gezocht

Grote explosie schrikt bewoners Holwerdalaan op

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Op de Holwerdalaan in Voorburg vond zaterdagavond 21 augustus tussen 23:30 en 23:45 uur een explosie plaats.

Ten gevolge van deze explosie ontstond forse schade werd een hele brievenbussenkast finaal weggeblazen en knalden de ruiten eruit. Sommige brokstukken lagen tientallen meters verderop.

De brandweer kwam ter plaatse om te kijken of de situatie veilig was, om de ravage op te ruimen en te helpen bij het afdichten van de ruiten.

Buurtbewoners waren erg geschrokken en hadden iemand hard weg horen rennen. Toen de politie echter ter plaatse kwam stonden er op straat en op de balkons veel bewoners die zich agressief jegens de agenten dreigden te gaan gedragen. De grimmige sfeer maakte het de politie moeilijk om haar werk te doen en daarom werd besloten om op dat moment tijdelijk het onderzoek te staken.

Naar aanleiding van de explosie verricht de politie nog wel een buurtonderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden? Dan komt de politie graag met u in contact.

Melden kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook een contactformulier invullen via www.politie.nl.

Meer berichten