Logo hetkrantje-online.nl
<p>Om de verkeerssituatie te verbeteren moeten meer bezoekers met het OV, lopend of met de fiets komen (archieffoto).</p>

Om de verkeerssituatie te verbeteren moeten meer bezoekers met het OV, lopend of met de fiets komen (archieffoto).

Online presentatie over verkeerssituatie rond Westfield Mall

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - De gemeente Leidschendam-Voorburg werkt vanuit een taskforce aan het verbeteren van de verkeerssituatie rond Westfield Mall of the Netherlands.

Naast een aantal verkeersmaatregelen in de directe omgeving en in samenwerking met Rijkswaterstaat als het gaat om de N14, wordt ook gewerkt aan een aantal mobiliteitsmaatregelen. Zodat mensen niet alleen met de auto naar de Mall komen, maar ook met het OV, de fiets of lopend.

Het project is qua timing opgedeeld in:

  • -Nu: proactief met hulp van een Operationeel Mobiliteits Centrum het verkeer en het parkeren bij de Mall in goede banen leiden;
  • -Korte termijn: in de zomer direct structurele verbeteringen doorvoeren en tegelijkertijd wat meer complexe maatregelen voorbereiden;
  • -Middellange termijn: dit jaar worden de meer complexe operationele verbeteringen gerealiseerd en worden structurele vervolgstappen voor de langere termijn ontworpen.

Tijdens de presentatie (beeldvormende raad) komen Unibail Rodamco Westfield, Rijkswaterstaat en de gemeente Leidschendam-Voorburg aan het woord.

Vanaf 7 september om even voor 19.30 uur vindt u een link op de homepage van www.lv.nl, als u daar op klikt gaat u naar de uitzending.

Meer berichten