Logo hetkrantje-online.nl
<p>De Nature Escape Farm neemt spelers mee door de natuur en over de boerderij (foto: pr Molenwei). </p>

De Nature Escape Farm neemt spelers mee door de natuur en over de boerderij (foto: pr Molenwei).

Atelierroute & gamen op boerenerf Molenwei

  •   keer gelezen   Actueel

Op de oude Buitenplaats Molenwei, aan de Stompwijkseweg 27 in Leidschendam is het feest tijdens het Open Monumentenweekend.

Bezoekers zijn welkom om de sfeer te proeven van een boerenerf ensemble. De deuren staan op 11 en 12 september open naar een vijftal expositieruimten waar kunstenaars uit voornamelijk Stompwijk hun artistiek talent tonen tijdens de open Leidschendams atelierroute en de Stompwijkse kunstenaars zijn net zoals vorig jaar uitgenodigd om op de Molenwei te exposeren. Het 40 meter schilderij Panorama Platteland Z-H is zaterdag vrij toegankelijk in stal De Barn, er zijn rondleidingen en het Luifelterras is open.

Na een voortraject met een echte gamedesigner start vanaf zaterdag de Nature Escape Farm.  De online game is ontwikkeld voor kinderen van 8 tot 14 jaar en neemt spelers mee door de natuur en over de boerderij. Het educatieve spel vol raadsels en opdrachten gaat over de boer, voedsel en natuur. 

Zaterdag 11 september is een spelticket verkrijgbaar en kan met maximaal 5 kinderen of als gezin de game van zo’n 75 minuten in de buitenlucht gespeeld worden.

Meer berichten