Logo hetkrantje-online.nl
<p>Happy Stones zijn kleurrijk versierde stenen die je kunt verstoppen in de natuur zodat anderen ze vinden.</p>

Happy Stones zijn kleurrijk versierde stenen die je kunt verstoppen in de natuur zodat anderen ze vinden.

Stenen beschilderen bij Woej in WDC De Plint

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Vindt u het leuk om stenen te beschilderen in een gezellige en veilige omgeving bij Woej? Kom dan naar de workshop ‘Happy Stones’ in wijk- en dienstencentrum De Plint in Leidschendam.

Happy Stones zijn kleurrijk versierde stenen die je kunt verstoppen in de natuur zodat anderen ze vinden. Als je een Happy Stone vindt kun je hem weer verstoppen voor iemand anders om te vinden, maar er zijn ook mensen die ze mee naar huis nemen en ze verzamelen. 

De workshop bestaat uit twee ochtenden en wordt gegeven door Liz Oosterbaan. Tijdens de eerste ochtend leert u de basis van het beschilderen van stenen. Na de inleiding gaat u zelf aan de slag en aan het eind van de eerste ochtend ziet u al resultaat. Gedurende de tweede ochtend oefent u verder, gaan we in op details en krijgt u tips. Vanaf 9 september kunt u elke donderdagochtend instromen.

De workshop vindt plaats op donderdagen van 10.00 – 12.00 uur in wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam. Per ochtend betaalt u € 1,- (inclusief alle materialen zoals verf, kwasten, twee stenen, palet, vernis etc.). U mag ook zelf stenen meenemen. 

Er mogen maximaal 5 deelnemers per keer meedoen. Meld u dus snel aan bij de receptie van De Plint of via info@woej.nl.. Bel voor meer info met 070 - 2054771.

Meer berichten