Logo hetkrantje-online.nl
<p>Op de eerste bijeenkomsten werd over van alles gesproken en werd er gezamenlijk gelezen (foto: Bibliotheek aan de Vliet). </p>

Op de eerste bijeenkomsten werd over van alles gesproken en werd er gezamenlijk gelezen (foto: Bibliotheek aan de Vliet).

Taalvragers en vrijwilligers Taalhuis weer enthousiast

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De deuren van het Taalhuis in de bibliotheek staan eindelijk weer open. 

Onder het genot van gebak, thee en koffie werden bezoekers (taalvragers) van het Taalhuis de afgelopen week in het Taalhuis in de bibliotheek welkom geheten door de vrijwilligers. Er werd weer gezellig gepraat en gelachen. Zowel de vrijwilligers als de taalvragers hadden het bij elkaar komen om Nederlands te leren erg gemist. De taalvragers zijn erg blij dat zij nu weer in de bibliotheek terecht kunnen met hun vragen over de Nederlandse taal. De vrijwilligers hebben er ook weer zin. “Het was zoals vanouds weer gezellig”. Kortom, volop enthousiasme om verder te gaan met het beter leren van Nederlands.

Op de eerste bijeenkomsten werd over van alles gesproken. Verder werd er gezamenlijk gelezen. Een goede manier om de uitspraak en de klanken te oefenen. Deze week staat de Week van Lezen & Schrijven centraal in het Taalhuis. Onder het genot van een lekker broodje en een drankje gaan taalvragers en vrijwilligers verder met samen lezen.

Taalvragers en taalhuisvrijwilligers zijn welkom dagen in het Taalhuis in de bibliotheek op maandag van 13.00 tot 15.00 uur en op woensdag van 10.30 tot 12.30 uur in Leidschendam en op dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur in Voorburg.

Meer berichten