Logo hetkrantje-online.nl
Genieten van Voorburg Jazz Culinair in Foto Atelier BW5 (foto: Ap de Heus).
Genieten van Voorburg Jazz Culinair in Foto Atelier BW5 (foto: Ap de Heus).

Beleef Voorburg Jazz Culinair ook op foto-expositie in BW5

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - In Foto Atelier BW5 loopt op dit moment de foto-expositie ’Voorburg Jazz Culinair in beeld’ met foto’s van vijf jaar jazzoptredens, jazzmusici en van jazz genietend publiek in het Huygenskwartier Voorburg. 

De foto’s zijn gemaakt door Lily Armstrong, Bertine van Brakel, Ap de Heus, Henk Knoester, Hilbert Krane, Ronald Meekel en Carl Mierop. Zij maakten bijvoorbeeld foto’s van optredens van The Organ Grinder (met saxofonist Benjamin Herman), Jules Deelder, het Eef Albers Trio (met Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen), het Septeto Trio Los Dos, Boris van der Lek en Wouter Kiers (beide op saxofoon) en het Michael Varekamp Quintet. Daarnaast zijn er foto’s van Ap de Heus die laten zien hoe bekende en minder bekende inwoners genieten van Voorburg Jazz Culinair. Ook Ronald Meekel geeft met zijn foto’s prima de sfeer van dit mooie evenement weer.

Voorburg Jazz Culinair kon dit jaar helaas geen doorgang vinden door de coronacrisis. Zaterdag 11 september staan in het kader van het Huygens Festival 2021 op het Stationsplein vier jazzoptredens gepland om het jazzgevoel in Voorburg warm te houden.

De expositie is t/m 26 september gratis te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 12.00 - 17.00 uur en op zondag van 13.00 - 16.00 uur. Foto Atelier BW5 is gevestigd aan het Zwartepad 5 in Voorburg.

Meer berichten