Logo hetkrantje-online.nl
<p>Het laatste grote concert van Corda Cantate in De Grote Kerk, Den Haag in november 2019 (foto: Stichting Corda Vocale).</p>

Het laatste grote concert van Corda Cantate in De Grote Kerk, Den Haag in november 2019 (foto: Stichting Corda Vocale).

Tuinconcert Corda Vocale ‘tussen Kerk en Vliet door’

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Ter opluistering van Open Monumentendag geeft Corda Cantate onder leiding van dirigent Hans Matla op zaterdagmiddag 11 september vanaf 14.30 uur een zogenaamd ‘scratch’ concert in de St. Martinuskerk aan het Oosteinde te Voorburg.

Dit is een concert waarbij behalve vaste koorleden ook andere enthousiaste, bij voorkeur enigszins geoefende, zangers van harte welkom zijn. Het programma omvat herkenbare, zowel klassieke als luchtige, muziek waarin alle stemsoorten aan bod komen. Voor wie vooraf thuis wil oefenen zijn een digitale ‘link’ t.b.v. de eigen stemsoort en bijbehorende bladmuziek beschikbaar. Een berichtje naar info@cordavocale.nl is voldoende om u aan te melden. 

De gezamenlijke repetitie vindt ‘s morgens van 10.30 -13.00 uur plaats in Gymnasium Novum, Aart van der Leeuwkade 1 te Voorburg. Bladmuziek bkan men daar eventueel alsnog ontvangen. Vervolgens kan men een (zelf meegebrachte) lunch nuttigen; voor koffie en thee wordt gezorgd. In het Novum of - bij gunstig weer - in de tuin van de St. Martinuskerk. 

Tegen 14.30 uur kan het Tuinconcert tussen Kerk en Vliet beginnen. De toegang is vrij. Naast het koor zal ook Denise Matla (sopraan) te horen zijn. Het geheel wordt begeleid door Alina Konstantinova (piano) en Wim de Penning (synthesizer).

Meer info op www.cordavocale.nl.

Meer berichten