Logo hetkrantje-online.nl
(foto: Nederlandse Loterij / Bart Maat).
(foto: Nederlandse Loterij / Bart Maat).

Inwoner Leidschendam wint een miljoen

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam is een miljonair rijker. Een abonneespeler van Miljoenenspel had geluk want op zijn of haar lotnummer 12424M viel tijdens de trekking van zaterdagavond 11 september maar liefst 1 miljoen euro. 

“Dat is een leuke verrassing op zaterdagavond als je ontdekt dat je in één klap miljonair bent geworden.” zegt prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren van Nederlandse Loterij, waar Miljoenenspel onderdeel van is. “We feliciteren de winnaar van harte met deze geweldige prijs!” 

De kersverse miljonair krijgt het prijzengeld belastingvrij op zijn of haar bankrekening overgemaakt. De gelukkige winnaar wordt door Nederlandse Loterij, uitgenodigd voor ‘Eerste Hulp bij Geluk’. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt. 

Miljoenenspel is een spel van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting).Meer berichten