Logo hetkrantje-online.nl
<p>Petra Vos en Walter Faber blijven - doordat een van de schoolpleinen naar hen is vernoemd - altijd verbonden aan de Samenwerkingsschool Emma&uuml;s (foto: pr).</p>

Petra Vos en Walter Faber blijven - doordat een van de schoolpleinen naar hen is vernoemd - altijd verbonden aan de Samenwerkingsschool Emmaüs (foto: pr).

Afscheid adjunct-directeuren Emmaüs

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Na 36 en 35 jaar namen adjunct-directeuren Petra Vos en Walter Faber op woensdag 8 september afscheid van Samenwerkingsschool Emmaüs in Leidschendam.

Zij arriveerden per duo-fiets door een erehaag van leerlingen en werden toegezongen. Eén schoolplein werd naar hen vernoemd.
Petra Vos was als adjunct-directeur vanaf het begin betrokken bij het vormen van de Samenwerkingsschool. Walter Faber was groepsleerkracht, gymleerkracht en adjunct-directeur. Juf Petra bekeek diverse theateroptredens en meester Walter mocht nog eens lesgeven in techniek, EHBO en gym. Petra volgde met collega’s een zangworkshop en Walter nam deel aan een volleybaltoernooi.

Na een ‘vossenjacht’ eindigde het gezelschap in een restaurant en volgden ontroerende toespraken waaruit bleek hoeveel Walter en Petra voor de Emmaüs hebben betekend. Een afscheid met een lach en een traan.

Meer berichten