Logo hetkrantje-online.nl

Speeddaten voor een lagere energierekening tijdens Duurzame markt in Stadstuin Rusthout

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Op de Duurzame Markt in Stadstuin Rusthout kun je zaterdag 18 september speeddaten met een energiecoach Iedereen is tussen 10:00 en 14:00 uur van harte welkom bij het kraampje van Energy Common Leidschendam-Voorburg (EC-LV). 

Tijdens de speeddate krijgt je concrete tips over het besparen van energie. De coach en de bezoeker bepalen samen tijdens de date of het zin heeft om na afloop van de speeddate een vervolgafspraak te maken.

De tweede afspraak vindt bij voorkeur plaats in de eigen woning. Zowel een gedetailleerd keukentafelgesprek over het verduurzamen van de woning als een scan van de woning met een warmtebeeld camera behoort tot de mogelijkheden. De gesprekken worden geheel kosteloos door de energie-coaches van de EC-LV uitgevoerd voor inwoners van Leidschendam-Voorburg. De energiecoaches zijn onderdeel van de lokale energie coöperatie EC-LV. De energie coöperatie is opgezet door en voor inwoners van Leidschendam-Voorburg.

Wil je meer weten hoe je energie kunt besparen of heb je bijvoorbeeld vragen over het plaatsen van zonnepanelen? Boek een speeddate! Het aantal speeddates is beperkt. Stadstuin Rusthout ligt aan de Noordsingel 3 in Leidschendam, tegenover de Westfield Mall.

Energiecoaches van EC-LV zijn enthousiaste en getrainde plaatsgenoten die op basis van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden, kijken welke energiebesparende maatregelen zinvol zijn voor uw woning. Dit doen zij o.a. door middel van een keukentafelgesprek bij u thuis of online. Coaches opereren onafhankelijk van bedrijven of producten. Hierdoor ontvangt u een eerlijk advies.

De Energy Common Leidschendam-Voorburg is opgericht om bij te dragen aan een klimaatbestendige, leefbare gemeente met betaalbare, groene energie voor iedereen. Meer informatie via: www.ec-lv.nl.

Meer berichten