Logo hetkrantje-online.nl
<p>Eerste succesvolle livestream-uitzending 10 september 2020 (foto: Dennis Simonis).</p>

Eerste succesvolle livestream-uitzending 10 september 2020 (foto: Dennis Simonis).

Gratis livestream-uitzending Podium Muziek Talentenloods

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Iedereen kan op donderdagavond 23 september vanaf 19.30 uur meegenieten van muzikaal talent. Omroep Midvliet verzorgt een livestream-uitzending van het Open Podium Muziek van Talentenloods vanuit Theater Ludens. 

Zina Imamovic is deze keer de jonge assistente van presentator Angelique Schipper. Samen presenteren zij het programma met onder andere een jonge talentvolle band Times Son van Drumschool Voorburg en Xelia Ximenez (13) die mee heeft gedaan aan The Voice Kids. Zangstudio The Voice heeft twee jonge zangeressen van 15 jaar afgevaardigd: Dulcy Voskuijl en Mandy Piket. Maarten Bakker (14) won eerder de Rijswijk Talent Award met zijn zang/piano. 

Van Haenen Muziek treedt Robin van Gelooven (17) op met een eigen pianonummer. Robin behoort tot de zeven Jonge Denkers des Vaderlands. Je hoort meer over zijn winnende pitch van 1 minuut over ‘Hoe verhouden wij ons tot de natuur?’ 

Het actuele programma is te vinden op de website en Facebookpagina van Talentenloods. De jury kiest Two Talents die nogmaals mogen optreden op het Slotpodium op zondag 14 november.

Meer berichten