Logo hetkrantje-online.nl
<p>Carnavalsvereniging De Damzwabbers organiseert sinds 1972 Carnavalsfeesten in Leidschendam voor diverse doelgroepen.</p>

Carnavalsvereniging De Damzwabbers organiseert sinds 1972 Carnavalsfeesten in Leidschendam voor diverse doelgroepen.

Damzwabbers op braderie tijdens Vlietdagen

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Carnavalsvereniging De Damzwabbers zal zaterdag 25 september weer in Leidschendam Centrum aanwezig zijn tijdens de braderie van de Vlietdagen. 

Oud Prins Strooppie zal daar met zijn stroopwafelkraam de lekkerste stroopwafels en kruimels verkopen. Tevens kunt u deelnemen aan het bekende 21 spel waarbij diverse leuke prijzen te winnen zijn die door diverse trouwe sponsoren beschikbaar zijn gesteld. Hierbij zitten tijdens de Vlietdagen ook diverse waardebonnen die door horeca rondom de Sluis beschikbaar zijn gesteld. 

Alle opbrengsten komen ten gunste aan het Ouderen-Gehandicapten- en Kindercarnaval. U kunt de kraam van De Damzwabbers vinden op de Damlaan ter hoogte van de studio van Midvliet. 

Het aankomende seizoen wordt voor de Damzwabbers heel bijzonder want dan bestaat de carnavalsvereniging namelijk 50 jaar. Kijk voor meer informatie op de website www.damzwabbers.nl.

Meer berichten