Logo hetkrantje-online.nl
<p>Dit wordt h&eacute;t jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in (foto: Facebook).&nbsp;</p>

Dit wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in (foto: Facebook). 

theater

Cabaret van Glodi Lugungu in Theater Ludens

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - In Theater Ludens is zaterdag 2 oktober cabaret te zien van Glodi Lugungu met de voorstelling ‘Ze bedoelen het goed’.  Aanvangstijd: 20.30 uur; toegangsprijs: € 17.

Zelfverzekerd en ontwapenend  Dit wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken. 

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal.  ’Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.’- Jury AKF 2018   

Hij groeide op in het Brabantse dorp Dommelen in een gezin van negen kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer, maar zijn vrienden zagen in hem een jongen die meer thuishoort op een podium dan op het voetbalveld. “Glodi maakte zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.” 

Hij waagde de sprong bij comedyclub Toomler in Amsterdam. Met succes. In 2017 deed hij auditie bij Comedytrain en er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief. In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

De Volkskrant heeft Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020.  Daar zou je klamme handen van kunnen krijgen. Maar ach.  

De kassa bij het theater is geopend op woensdag en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur en een uur voor aanvang van alle voorstellingen. Kaarten zijn ook te reserveren en bestellen via www.theaterludens.nl

Meer berichten