Logo hetkrantje-online.nl
Drukte met bootjes in de sluis in Leidschendam tijdens de Vlietdagen (archieffoto Ap de Heus).
Drukte met bootjes in de sluis in Leidschendam tijdens de Vlietdagen (archieffoto Ap de Heus).

Vlietdagen heeft de wind in de zeilen

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Dit weekend, zaterdag 25 en zondag 26 september, vinden eindelijk weer de Vlietdagen plaats. Samen met bewoners en ondernemers heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg er alles aan gedaan om de 15e editie van de Vlietdagen te organiseren.

“We hebben de wind in de zeilen; het belooft een zonnige editie te worden”, meldt de gemeente in een jubelstemming.

Er is die jaar nog wel voor gekozen om een groot gedeelte van het (beperkte) programma op eigen terrein aan te bieden.

Houtzaagmolen de Salamander (12:00 - 16:00 uur), Museum Swaensteyn en Huygens’ Hofwijck heten bezoekers welkom op de indrukwekkende locaties vol unieke verhalen. Vanaf het varende Korpsschip de Enterprise zijn er allerlei leuke activiteiten en ook scouting Hubertus-Brandaan en waterscoutinggroep Satoko Kitahara hebben een bijzondere dag in petto. 

Ook is er van 10.00 tot 17.00 uur een braderie in Leidschendam Centrum, maar daar is verder weinig van bekend gemaakt.

Tijdens het traditiegetrouwe stadsontbijt op zondag van 09:00 uur tot en met 12:00 uur krijgt u de gelegenheid het college te ontmoeten.

Wethouder Astrid van Eekelen: “Ik ben blij dat het dit jaar gelukkig door kan gaan en we weer met elkaar kunnen samenkomen. Ik hoop dat iedereen veel plezier beleeft en volop gebruik maakt van de door ondernemers en instellingen opgezette activiteiten en misschien kom ik u nog wel gezellig tegen.”

Laat u verrassen door al het mobiele en muzikale entertainment in de stadskernen en het historisch erfgoed langs de kades.

Kijk voor meer informatie over alle programmaonderdelen op www.lvverrast.nl.

Meer berichten