Logo hetkrantje-online.nl
Gezellige drukte op de braderie in Leidschendam Centrum (foto: Ap de Heus).
Gezellige drukte op de braderie in Leidschendam Centrum (foto: Ap de Heus).

Vlietdagen waren dit jaar klein maar fijn

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam- Voorburg - Het beperkte programma van de Vlietdagen werd afgelopen weekend druk bezocht.

Er was in Leidschendam Centrum weinig van te merken dat alles in allerijl nog was geregeld. Velen kwamen gretig af op een van de eerste evenementen die weer door konden gaan. Het weer zat mee en de jubilerende carnavalsvereniging De Damzwabbers zorgde voor een stukje muziek door een boerenkapel. Daarnaast liep er ook nog een kapiteinstrio rond dat overal een deuntje speelde. Ook in Voorburg was er van alles te doen.


Marina Tiutneva Vlietdagen Herenstraat.

Overal liepen vreemde figuren rond. En er lagen veel versierde schepen aangemeerdBij scouting Hubertus Brandaan beleefden kinderen veel plezier. Alle kinderen kregen een Buurman & Buurman klussenkaart waarmee ze spellen kunnen doen. Ook bi Scouting Satoko Kitahara vermaakte de jeugd zich prima. Omdat men toch nog wat voorzichtig was, vonden de activiteiten veelal in en rond het eigen gebouw plaats.

Het Stadsontbijt vond dit jaar plaats op locaties in alle drie de woonkernen. Bij Huygens Hofwijck zat het college in de bediening. 


Wethouder Juliette Bouw schenkt koffie tijdens het Stadstontbijt bij Hiuygens’ Hofwijck.

“Jong en oud heeft weer volop genoten”, aldus het college na de Vlietdagen. “Dankzij een mooi programma en prachtig weer waren de Vlietdagen een groot succes.”

foto’s: Ap de Heus

Meer berichten