In Woej wijk- en dienstencentrum De Plint kunt u tekenen en schilderen op dinsdag.
In Woej wijk- en dienstencentrum De Plint kunt u tekenen en schilderen op dinsdag. Getty Images

Weer meer plaats bij cursussen en activiteiten bij Woej

Actueel 116 keer gelezen

Leidschendam- Voorburg - Bij Woej kunnen de cursussen en activiteiten weer volledig doorgang krijgen, dankzij het einde van de 1,5 meter samenlevering. Vanaf 25 september is Woej teruggekeerd naar de situatie zoals die was voor 16 maart 2020. Veel maatregelen verdwijnen, maar het virus is bepaald nog niet weg, dus daar wordt rekening mee gehouden. 

De cursussen en activiteiten kunnen weer plaatsvinden met het maximaal toegestane aantal bezoekers per ruimte. Er is hierdoor meer plaats: u kunt zich daarom bij veel cursussen en activiteiten nog steeds aanmelden.

In de wijk- en dienstencentra van Woej zijn er van maandag tot en met vrijdag dagelijks creatieve, sportieve en educatieve activiteiten en kunt u ook gewoon binnenlopen voor een kop koffie. Zo kunt u bijvoorbeeld donderdagochtend wandelen in de wijk en op vrijdag meedoen met boetseren, line dance en yoga in De Groene Loper. In De Plint kunt u tekenen en schilderen op dinsdag, woensdag meedoen met pilates en vrijdag met ‘Meer bewegen voor ouderen’. Op donderdag is er ook ‘Meer bewegen voor ouderen’ op De Oranjehoek. Dit zijn maar enkele voorbeelden; er is nog veel meer te doen bij Woej.

Bezoekers en deelnemers aan de activiteiten van Woej hebben geen Coronapas of –app nodig: de locaties zijn voor iedereen toegankelijk. Maar ondanks het vervallen van de verplichte 1,5 meter afstand, is het van groot belang de resterende regels in acht te blijven nemen. 

U kunt zich aanmelden via www.woej.nl (onder activiteitenkalender). Hier kunt u ook het hele aanbod bekijken. Het is ook mogelijk om langs te gaan bij het wijk- en dienstencentrum De Plint aan de Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam, De Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 in Voorburg of De Oranjehoek aan de Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg en u daar in te schrijven. 

Voor meer informatie kunt u van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 13.00 uur bellen met 070 - 205 47 50.

Uit de krant

Uit de krant