Logo hetkrantje-online.nl
<p>De Two Talents, Mandy en Sterre gaan door naar de Slotavond (foto: Willemien Rotteveel Fotokring Leidschendam-Voorburg).</p>

De Two Talents, Mandy en Sterre gaan door naar de Slotavond (foto: Willemien Rotteveel Fotokring Leidschendam-Voorburg).

Two Talents Muziekpodium door naar Slot Talentenloods

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Muzikale jeugd liet zich op het Muziekpodium Talentenloods op donderdag 23 september in Theater Ludens van hun beste kant zien en horen. 

Na de opening door voorzitter Paul de Beer trad de band Times Son van Drumschool Voorburg op. Van Zangstudio The Voice traden Dulcey Voskuijl (16) en Mandy Piket (15) op. Mandy is door de jury gekozen als een van de Two Talents door de veelzijdigheid die zij liet horen met haar stem. 

Thijs van Bruggen (19) wil naar de Rockacademie met zijn gitaar en rauwe stem. Robin van Gelooven (17), een leerling van Haenen Muziek, is gekozen tot een van de zeven Jonge Denkers des Vaderlands. Filosofie vormt een waardevolle aanvulling op zijn pianospel dat deels improvisatie is. 

Maarten Bakker (14) was met zijn zangoptreden achter de piano de Special Guest, omdat hij al eerder Final Talent was en de Rijswijk Talent Award 2019 heeft gewonnen. Ook Celia Ximenez (13) van Drumschool Voorburg begeleidde zichzelf geweldig op de piano met haar zang. Celia gooide eerder al hoge ogen op bij The Voice Kids en genoot daar van de battles. 

De jury koos echter eensgezind voor Sterre van Meeteren (16) van Drumschool Voorburg als Talent voor het Slot op zondag 14 november. Dankzij haar prachtige stem en zelfgeschreven lied voor haar vriendin: ‘Mirror Anxiety’ over de (mogelijke) gevolgen van pesten.

Meer berichten