(archieffoto).
(archieffoto).

POPcafé in Theater Ludens mag eindelijk weer

vr 1 okt 2021, 17:00 Actueel 109 keer gelezen

Voorburg - Theater Ludens organiseert i.s.m. Drumschool Voorburg wederom het PopCafé. Deze middagen worden om en om gehouden in Theater Ludens of Het Veur Theater.  Zondag 3 oktober in Theater Ludens. Aanvang 15.00 uur, de toegang is gratis en de bar is geopend. 

Drumschool Voorburg en Theater Ludens zijn blij dat ze enthousiaste en goede amateurbands de kans kunnen geven om op te treden. “Wat een feest! We mogen na lange tijd weer live-optredens organiseren mét publiek. Zondag treden in de zaal van Theater Ludens tussen 15.00-18.00 uur maar liefst zeven jonge bands van Drumschool Voorburg op.”

Daarnaast is het natuurlijk ook fantastisch dat zij dit kunnen aanbieden aan Voorburgse en Leidschendamse liefhebbers van live muziek. Want wat is er nou gezelliger dan op zondagmiddag op de hoek naar een paar bandjes te gaan kijken onder het genot van een lekker drankje…  

Programma 

· 15:00 - Fade Out - Pop & Rockcovers 

· 15:30 - Tuesday - Indiecovers

· 15:50 - Black Out - Pop & Rockcovers

· 16:15 - TNT - Hard-Rock & Metalcovers 

· 16:35 - Times Son - Rock & Indiecovers

· 17:10 - The Inquisition - 80ties & 90ties Rockcovers

· 17:40 - GOAT - Eigen songs & Indiecovers

N.B. Alleen toegang met een vaccinatiebewijs (QR-code op mobiel telefoon / uitgeprint of het gele vaccinatieboekje) of een herstelbewijs (bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona) of een testbewijs (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit). Ook moet iedere bezoeker zich identificeren met ID-kaart/paspoort/rijbewijs.

Uit de krant