De dames van de Lionsclub Voorburg Prinses Marianne kwamen de nieuwe keuken met eigen ogen aanschouwen (foto: pr Lions).
De dames van de Lionsclub Voorburg Prinses Marianne kwamen de nieuwe keuken met eigen ogen aanschouwen (foto: pr Lions).

Lions Prinses Marianne dragen bij aan nieuwe keuken RKAVV

Actueel 587 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Afgelopen week bezochten 6 dames van de Lionsclub Voorburg Prinses Marianne de voetbalclub RKAVV.

Zij konden in Leidschendam met eigen ogen aanschouwen dat hun Lions-donatie van 2.500,- is geïnvesteerd in een deel van de prachtige nieuwe keuken. In de nieuwe keuken wordt er elektrisch gekookt, worden gezonde maaltijden bereid en is er voor de vrijwilligers meer werkgemak.

In 2015 is door de club besloten om naast het voetballen ook een brede buurthuisfunctie te gaan ontwikkelen en de sportkantine om te vormen tot een ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis voelt. De voetbalclub zette o.a. het vrijwilligersproject Buurt Resto op. Ouderen die in de buurt wonen, maar ook mensen die behoefte hebben aan sociaal contact zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten bij RKAVV. Iedereen kan meedoen. Met de nieuwe keuken kan het bezoekersaantal van de buurtresto verhoogd worden van circa 50 gasten naar ongeveer 90. De Lions-dames waren erg enthousiast om de investering zelf te kunnen bekijken. 

RKAVV kan elke eerste dinsdag van de maand bezoekers ontvangen. Mensen die een keer willen komen eten of zich willen melden als vrijwilliger zijn altijd welkom. Meer informatie via: buurtresto@rkavv.nl of bel naar 06-41117494.

Uit de krant