Logo hetkrantje-online.nl
<p>De kanshebbers Elroy Gramsbergen, Caroline de Ner&eacute;e van Gymnasium Novum en Berrie de Zeeuw (foto: Melanie Lemahieu).</p>

De kanshebbers Elroy Gramsbergen, Caroline de Nerée van Gymnasium Novum en Berrie de Zeeuw (foto: Melanie Lemahieu).

Caroline de Nerée wellicht Filmleraar van het Jaar 2021

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Onlangs werden de drie finalisten voor de landelijke verkiezing Filmleraar van het Jaar 2021 bekendgemaakt. Onder hen Caroline de Nerée van Gymnasium Novum. 

De vakjury deelde het nieuws tijdens het programma Focus op film in de Nationale Onderwijsweek. Drie filmleraren strijden nu om de landelijke titel. De jury is lovend over de flexibiliteit en creativiteit waarmee Caroline de Nerée, onder andere werkzaam als docent Beeldende Vorming op Gymnasium Novum in Voorburg, haar lessen ontwikkelt. Daarbij verbindt ze makkelijk verschillende vakken aan elkaar en zorgt ze voor leuke projecten. Ze weet haar leerlingen te motiveren door dichtbij hun belevingswereld te blijven en hier opdrachten aan te koppelen.

De drie finalisten gaan de komende weken campagne voeren. Tot 15 november kan iedereen stemmen op de favoriete filmleraar van 2021 via filmleraarvanhetjaar.nl. De winnaar wordt op woensdag 24 november bekendgemaakt, tijdens het filmeducatieprogramma op het International Documentary Filmfestival Amsterdam. De winnaar is gedurende één schooljaar het boegbeeld voor filmeducatie in het onderwijs, mag een jaar lang gratis naar de film én met de klas naar een filmfestival of theater naar keuze. Ook neemt de winnaar plaats in de jury van de volgende verkiezing.

Meer berichten