Logo hetkrantje-online.nl
<p>Een van de brandhaarden bij het voormalige Hotel Centraal, waar momenteel werkzaamheden aan verricht worden (foto: Sebastiaan Barel).</p>

Een van de brandhaarden bij het voormalige Hotel Centraal, waar momenteel werkzaamheden aan verricht worden (foto: Sebastiaan Barel).

Brandstichting bij voormalig Hotel Centraal

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - De politie doet onderzoek naar de oorzaak van een brand, zondagochtend in alle vroegte in het voormalig Hotel Centraal aan de Vlietweg. In de directe omgeving van het gebouw werden verschillende flessen met daarin een onbekende vloeistof aangetroffen.

Rond 05.30 uur kregen agenten melding van een brand bij het voormalig Hotel Centraal aan de Vlietweg op de kruising van de Broekweg. Op verschillende plekken rond het bedrijfspand werden er brandhaarden aangetroffen. Aan de zijde van de Vlietweg stond een gedeelte van het hek in brand. In de Broekweg zagen agenten dat een gedeelte, van het pand in aanbouw aan de buitenzijde, in de brand stond. De brandweer heeft de brand geblust.

Heeft u rond 05.30 uur in de buurt van het voormalig Hotel Centraal aan de Vlietweg in Leidschendam iets verdachts gezien? Heeft u een camera in die buurt of heeft u andere informatie over deze brand? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw informatie ook kwijt via het onderstaande tipformulier.

Meer berichten