Hugo Beijeman is ervan overtuigd dat de opname van zijn nieuwe single weer heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat (foto: pr).
Hugo Beijeman is ervan overtuigd dat de opname van zijn nieuwe single weer heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat (foto: pr).

Gasten in radiopgrogramma’s Midvliet FM

di 30 nov 2021, 14:00 Actueel

Leidschendam - In het programma Kakafonie op Midvliet FM zijn er zondag weer enkele gasten te horen.

Zo komt om 12:30 uur Hugo Beijeman naar de studio om zijn nieuwe single ‘Daar stond jij’ te laten horen. Dit is een vrolijk gezellig meezingliedje met een tekst vanuit de pen van Dries Roelvink. In het dorp Nieuwerbrug a/d Rijn waar Hugo zelf vandaan komt, bedacht Ron een reuze leuk script om er weer een prachtig beeldverhaal van te maken, waarbij de tekst en muziek weer heerlijk op z’n plaats vallen. Hugo is ervan overtuigd dat de opname van zijn nieuwe single weer heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat.

Tino

Rond 13:15 uur maakt Tino zijn opwachting in Kakafonie bij Midvliet FM. Tino is een Haagse singer-songwriter, die in een ver verleden opgroeide in Leidschendam. Het schrijven van liedjes is zijn grootste passie en vanaf 2001 probeert hij ieder jaar een album uit te brengen. Zijn meest recente album heet ‘Pop ups' en bevat covers van songs die van grote betekenis voor hem waren in zijn bestaan. Wie geïnteresseerd is in al zijn videoclips, kan kijken op www.youtube.com/tinovanleeuwen.

Ellen Carballo en Daphne Gakes in ‘Van Horen Zeggen’

Ellen Carballo schreef het boek ‘Compleet anders Anders compleet’. Dit boek is uitgegeven door Stichting Hethuis. Deze stichting is opgericht door ouders van kinderen met een beperking en realiseert, zonder overheidssteun, een thuis voor deze kinderen. De schrijfster is moeder van één van hen. Ze komt op woensdag 1 december uitgebreid vertellen over het boek en de stichting.

Ook te gast in Van Horen Zeggen is Daphne Gakes. De theatermaakster staat op zaterdag 4 december in theater Ludens in Voorburg met haar programma Ik, Daphne Gakes. Haar devies is: ‘Leven doe je door te spelen’. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is, wil ze vooral kind blijven.

Van Horen Zeggen wordt op woensdag 1 december van 19.00 tot 20.00 uur live uitgezonden. Het programma wordt de volgende dag van 17.00 tot 18.00 uur herhaald.

Sabrina van den Heuvel in ‘Microfoon Open’

Op donderdag 2 december is er weer een aflevering van het radioprogramma 'Microfoon Open'. Ditmaal is de gastpresentator Sabrina van den Heuvel, gemeenteraadslid van de VVD. Sabrina studeerde politicologie en werkt in het dagelijks leven bij de Gemeente Den Haag. Het liberale raadslid is dol op muziek uit de jaren '80, dus dat wordt lekker genieten van gouwe ouwen. Mis het niet: Microfoon Open met 'the eighties' centraal, donderdag 2 december tussen 21:00 en 22:00 uur live op Midvliet FM.

Uit de krant