(archieffoto Michel Groen).
(archieffoto Michel Groen). Michel Groen

VVD Leidschendam-Voorburg presenteert kandidatenlijst

Actueel 314 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De VVD Leidschendam-Voorburg heeft haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart gepresenteerd. 

“Het is een mooie gevarieerde lijst met een mix van ervaring en vernieuwing,” aldus VVD-bestuursvoorzitter Marc van der Houwen.

De afgelopen maanden heeft een kandidaatstellingscommissie gesprekken gevoerd met potentiële kandidaat-raadsleden. Op basis daarvan is een advieslijst opgesteld. De leden van de VVD hebben unaniem ingestemd met deze lijst. Eerder dit jaar werd wethouder Astrid van Eekelen al benoemd tot lijsttrekker: “Ik heb zin om met deze club de campagne in te gaan. Het is een sterke lijst met enthousiaste kandidaten. Iedereen staat te trappelen om aan de slag te gaan.”

De top 10 van de lijst bestaat uit de zittende raadsleden Ole Heil, Sabrina van den Heuvel, Philip van Veller, Jeroen Brokke en Louise Kortman en huidig commissielid Guus Beek. Hoogste nieuwe binnenkomer is de 24-jarige Laurens van der Linden. Nieuw zijn Jack Voortman en Rick de Klerk.

Uit de krant

Uit de krant