De bezorgers van Het Krantje krijgen een bezorgpas van Bezorging Maasstad, maar u kunt ook digitaal een fooi geven.
De bezorgers van Het Krantje krijgen een bezorgpas van Bezorging Maasstad, maar u kunt ook digitaal een fooi geven.

Nieuwjaarsfooi bezorger Het Krantje kan digitaal

wo 8 dec 2021, 12:00 Actueel 115 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De bezorgers van Het Krantje kunnen in december met ‘Nieuwjaarskaartjes’ langs de deur gaan om u een kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen. U kunt - als u dat wilt - dan een fooi geven.

De gift is uiteraard geheel vrijblijvend. Vanwege Corona zullen niet alle bezorgers aanbellen om persoonlijk het kaartje te overhandigen. De bezorgers lopen daardoor inkomsten mis. Daarom biedt Bezorging Maasstad de bezorgers de gelegenheid om digitaal de gift op te halen via www.bezorgingmaasstad.nl/gift. Er is dan geen contact tussen bewoner en bezorger. 

Wanneer u er voor kiest om, via de website digitaal een gift aan de bezorger te geven wordt deze op basis van uw postcode en huisnummer geregistreerd. Om deze vervolgens aan de juiste bezorger toe te kennen. De bezorger ontvangt deze gift volledig. Er worden alleen transactiekosten ingehouden van € 0,35. Dit is de kostprijs van de internetkassa. U kunt er voor kiezen om uw gift inclusief of exclusief deze transactiekosten over te maken.

Overigens is het de bezorger wel toegestaan om langs de deuren te gaan met het kaartje. Bezorging Maasstad adviseert de bezorger om in dit geval een mondkapje te dragen en aangeefaccesoires te gebruiken om direct contact te vermijden. 

Bezorger gemist? Maak dan een gift over via www.bezorgingmaasstad.nl/gift.

Uit de krant