Het voormalige ministerie van SZW aan de Hannoverstraat in Den Haag, nabij Voorburg-Noord (foto: Ap de Heus).
Het voormalige ministerie van SZW aan de Hannoverstraat in Den Haag, nabij Voorburg-Noord (foto: Ap de Heus). Dick Janssen

Getuigen gezocht van woningoverval

Actueel 285 keer gelezen

Voorburg / Den Haag - Aan de Anna van Hannoverstraat in Den Haag, aan de andere kant van het spoor langs de Van Alphenstraat in Voorburg, vond zondagavond 26 december een woningoverval plaats. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

De woningoverval is zondag omstreeks 19.30 uur gepleegd door twee mannen en een meisje. Zij mishandelden de 19-jarige bewoner, die daardoor gewond raakte. De overvallers gingen er met diverse spullen en contant geld vandoor.

Van de drie overvallers zijn de volgende signalementen bekend:
- een blanke man van zo’n 1,85 meter lang met een breed postuur en een baard. Hij droeg een zwarte jas;
- een donkergetinte man van zo’n 1,90 meter lang. Hij heeft zwarte, korte krullen en droeg een groene jas en een blauw broek;
- een meisje van circa zestien jaar oud. Zij heeft een slank postuur en zwart haar. Zij droeg een zwarte trui.

De politie onderzoekt de zaak. Heeft u zondagavond 26 december voorafgaand, tijdens óf na de overval iets gezien in de buurt van de Anna van Hannoverstraat? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Laat het weten. Informatie kun u via 0900-8844 delen of via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Blijft u liever anoniem, dan kunt u 0800-7000 bellen.

Uit de krant