Het spreekuur in De Groene Loper van het Sociaal Service Punt gaat nog wel door (archieffoto).
Het spreekuur in De Groene Loper van het Sociaal Service Punt gaat nog wel door (archieffoto).

Woej-activiteiten die wel doorgaan tijdens lockdown

Actueel 153 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Sinds 20 december zijn de locaties van Woej gesloten. De activiteiten zijn grotendeels stopgezet, op enkele uitzonderingen na. 

Dat betreft: De Ontmoeting op De Oranjehoek, Kledingbank (wegens feestdagen gesloten van 24 december tot en met 7 januari), Vervoer (alleen gesloten op 1 januari), Personenalarmering, Burenhulp, Sociaal Service Punt: spreekuur op De Groene Loper, Sociaal Juridische Dienst: spreekuren, Diëtiste De Plint, en Rijbewijskeuring De Plint en De Groene Loper.

Heeft u een afspraak gemaakt bij een van deze diensten, dan bent u welkom op de locaties van Woej. Men dient zich te houden aan de maatregelen van het RIVM. Dus het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand zijn verplicht.

Bovengenoemde diensten zijn wel gesloten op 31 december en Woej is dan ook niet bereikbaar. Alleen de Kledingbank en Vervoer hanteren andere data. 

Woej is de andere dagen telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 - 13.00 uur via 070 - 205 47 50. Dit geldt ook voor het Sociaal Service Punt. 

U kunt bellen voor informatie via 070 - 205 70 00 of stuur een e-mail naar info@sociaalservicepunt.nl.

Uit de krant