De top 7 van de kandidatenlijst van D66 Leidschendam-Voorburg voor de gemeenteraadsverkiezingen van maar 2022 (foto: pr D66).
De top 7 van de kandidatenlijst van D66 Leidschendam-Voorburg voor de gemeenteraadsverkiezingen van maar 2022 (foto: pr D66).

D66 presenteert haar kandidatenlijst

Actueel 638 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - D66 Leidschendam-Voorburg  heeft haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 gepresenteerd. 

Stefan van de Griendt, bestuursvoorzitter en oud-raadslid van D66 Leidschendam-Voorburg is trots: “Dit zijn stuk voor stuk uitstekende kandidaten, die bereid zijn de komende jaren als raadslid namens D66 aan de slag te gaan. Het is een mooie mengeling van nieuw talent en heel ervaren krachten”. Eerder dit jaar werd Wouter Jorissen al gekozen als lijsttrekker. 

“Met dit energieke team kunnen we in de volgende raadsperiode écht een verschil maken voor meer kansengelijkheid in Leidschendam-Voorburg. Het is een divers team en ik ben trots om er aanvoerder van te mogen zijn”, aldus Jorissen.

De top drie wordt gevormd door Wouter Jorissen, Mahjoub Mathlouti en Charlotte Bos. Op plek 4 staat Alex Hielkema, huidig fractiesecretaris, gevolgd door Leo van der Pol, Lisa Vogelaar en Frans van der Avert.

Uit de krant