Vernielde brievenbus op de Meerlaan in Stompwijk (foto: Sebastiaan Barel).
Vernielde brievenbus op de Meerlaan in Stompwijk (foto: Sebastiaan Barel).

Spoor van vernielingen in Stompwijk op oudjaarsdag

Actueel 540 keer gelezen

Stompwijk - Op oudjaarsdag hebben vandalen een spoor van vernieling achtergelaten in Stompwijk. De wijkagent van (o.a.) het kerkdorp roept getuigen of de daders op om contact met hem op te nemen.

“Over het geheel genomen hebben we een relatief rustige Oud en Nieuw achter de rug. Echter een aantal vandalen vonden het nodig om gedurende de avonduren van oudejaarsavond het nodige straatmeubilair op meerdere locaties in Stompwijk met vuurwerk te vernielen.”, zo schrijft wijkagent John Heij op social media.

De vernielingen lijken voornamelijk geconcentreerd rondom de Meerlaan. Daar werden onder andere prullenbakken, een brievenbus en rijbaangeleiders opgeblazen. Ook een abri van de bushalte ‘Stompwijk’ aan de Jan Koenenweg (N206) moest het ontgelden.

Vernielde abri aan de N 206 bij Stompwijk (foto: Ria Luiten).

Wijkagent Heij vraagt mensen die in het bezit zijn van camerabeelden of andere bruikbare informatie hebben (en nog niet met hem hebben gesproken) om contact met hem op te nemen. Dit kan onder andere via 0900-8844, maar ook via een persoonlijk bericht op zijn social media-kanalen. Uiteraard worden ook de verantwoordelijke personen direct aangesproken om zich bij de wijkagent te melden.

(foto: Ria Luiten).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant