In Schoorwijck, werden door de CDA-lijsttrekker en het jongste kandidaat-raadslid Jorrit Koster oliebollen uitgedeeld (foto pr).
In Schoorwijck, werden door de CDA-lijsttrekker en het jongste kandidaat-raadslid Jorrit Koster oliebollen uitgedeeld (foto pr).

CDA-oliebol voor ouderen, zieken, GGD en hulpdiensten

Actueel 218 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Zoals ieder jaar bezorgde het CDA Leidschendam-Voorburg ook dit jaar weer oliebollen. 

Op vrijdag 31 december gingen CDA-vrijwilligers in onze gemeente met ruim 1000 oliebollen op pad langs de tehuizen, brandweer, politie, MCH Antoniushove en de priklocatie van de GGD aan de Appelgaarde. Iedereen liet zich de heerlijk verse bollen, gebakken door bakker Wesseling, goed smaken!

De oliebollenactie is een jaarlijks terugkerende actie, georganiseerd door het plaatselijke CDA. De actie is ooit opgezet om de band met de ouderen in de gemeente te bevestigen en te verstevigen. De laatste jaren worden ook de hulpdiensten bij deze actie betrokken, als blijk van waardering.

“In Corona-tijd blijven we dit natuurlijk gewoon doen”, aldus CDA-lijsttrekker Ron van Duffelen, “al is het jammer dat we maar met heel weinig mensen direct contact kunnen hebben om te kunnen praten over wat hen bezighoudt. Juist in deze tijd waarin eenzaamheid eenvoudiger kan ontstaan en zorgpersoneel en hulpverleners onder druk staan, is het heel belangrijk contact te blijven houden en de verbinding te leggen.”

Zowel de bewoners van de tehuizen als het verzorgend personeel stelden de oliebollenactie erg op prijs. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant